Comenzi telefonice
Luni - Vineri, intre 11 - 17

Reclamatii - Muranos

Daca ai avut dificultati in relatia cu Muranos ta rugam sa ne transmiti feedback-ul tau.

In situatia in care ai intampinat probleme in legatura cu o comanda, ai nelamuriri sau doresti sa comunici o reclamatie privind produsele si serviciile Muranos, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0728 399 288, pe email office [at] muranos.ro sau in formularul disponibil in pagina contact.

Orice conflict aparut intre client si firma se va incearca a fi rezolvat pe cale amiabila.

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre 
  • SC Team Design Services SRL, societatea care administreaza Muranos, sunand la telefon 0728 399 288 sau scriindu-ne la office [at] muranos.ro.
  • In cazul in care consideri ca problema nu s-a rezolvat cu persoana cu care ai discutat initial, poti lua legatura pentru o conciliere interna cu administratorul firmei Stefan Zanfir, email stefan [at] muranos.ro.

    In cazul in care rezolvarea conflictelor dintre client si firma nu este posibila pe cale amiabila, se va aplica legislatia romana in domeniu, aflata in vigoare la data disputei, solutionarea cazand in acest caz in sarcina instantelor judecatoresti.

  • Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online la aceasta pagina.
  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 08.04.2017