Comenzi telefonice
Luni - Vineri, intre 11 - 17

Garantia produselor - Muranos

Certificat de garantie  
 • In conditii obisnuite de utilizare si respectand instructiunile de intretinere, bijuteriile si obiectele decorative iti vor bucura ochii si sufletul multi ani dupa achizitionarea lor. Oferim o garantie comerciala de 6 luni de la data cumpararii produsului. Aceasta garantie comerciala este independenta si suplimentara fata de garantia de conformitate acordata prin lege. Garantia comerciala nu acopera lipsa de conformitate a produsului, pentru care se acorda o garantie in limita termenului de 2 ani de la data cumpararii acestuia.

 • Certificatul de garantie asigura cumparatorului toate drepturile conferite de legea 449/2003.

 • In cazul unor defecte aparute in termenul de  garantie, defecte care tin de montarea componentelor de sticla de Murano in produsul final sau de functionalitatea altor componente decat cele din sticla, Muranos garanteaza repararea produsului defect, fie inlocuirea lui cu unul similar, fie daca produsul nu este disponibil, inlocuirea cu un produs cu valoare similara, la alegerea cumparatorului.

 • Nu ne obligam in vederea repararii unui produs daca acesta a fost deteriorat prin utilizarea sa neglijenta sau necorespunzatoare, prin smulgere, lovire sau alt tip de accident sau prin incercarea de modificare/reparare.

 • Componentele metalice care, prin purtare, isi pierd culoarea initiala, nu sunt acoperite de garantie.

 • Daca un produs se afla in afara garantiei este posibila repararea sa contra cost.

Certificat de autenticitate 
 • Ai ales un produs original confectionat din sticla de Murano, creat cu maiestrie si migala, pentru a-ti aduce bucurie. Diferentele de culoare sau forma intre produsele similare, cat si eventualele imperfectiuni sunt o dovada a faptului ca sunt lucrate manual.

 • Bijuteriile noastre duc mai departe ultimele tendinte in moda. ”Perlele” din sticla de Murano sunt realizate in intregime manual, folosind vechi tehnici artizanale: tehnica “suflarii” sau tehnica prelucrarii”la flacara”. Unele “perle” sunt innobilate cu foita de aur de 24k sau cu foita de argint 925. Alte “perle”prind viata prin decorarea cu Murrine taiate dintr-o bagheta special de sticla, realizata prin suprapunerea succesiva a unor straturi de diferite culori si forme. Componentele metalice marcate 925 sunt din  argint sau argint suflat cu aur. Cele care nu sunt  marcate 925 sunt realizate din diferite aliaje metalice "nichel free" precum otelul sau alama si sunt fie suflate cu aur de 24k, fie cu bronz alb.

 • Obiectele decorative infrumuseteaza orice interior, daruindu-i unicitatea de care are nevoie. Sticla de Murano in combinatii cromatice neasteptate, decorata in intregime manual cu Murrine, cu foita de aur de 24k, cu aventurina, renaste in cuptoarele incinse.

Intretinerea articolelor din sticla de Murano 
 • Dupa utilizare, iti rcomandam sa stergi produsele din sticla de Murano cu o bucata de material textil moale; daca este necesar, sterge doar componentele din sticla de Murano cu o bucată de material textil moale inmuiata in apa. Pastreaza fiecare bijuterie in bucati de material textil moale sau pastreaz-o in ambalajul original. Nu recomandam purtarea bijuteriilor la dus, la piscina sau la sauna, de asemenea nu recomandam purtarea lor nici la baile termale medicinale; apa, umezeala si substantele aditionale folosite in piscine dauneaza componentelor metalice. Din aceleasi motive, nu recomandam nici depozitarea bijuteriilor in baie. Iti recomandam sa eviti pulvrizarea parfumului, spray-ului sau orice alt tip de produs cosmetic direct pe bijuterii deoarece componentele metalice se pot innegri.

 

 

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 26.03.2018