Comenzi telefonice
Luni - Vineri, intre 11 - 17

Cum platesc? - Muranos

Plata ramburs 
 • Vei plati contravaloarea produselor comandate in momentul in care vei primi coletul din partea curieratului rapid. Chitanta va fi emisa de catre curier.

Plata online cu cardul 
 • Muranos vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel asiguram clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de plata on-line. Pentru mai multe detalii privind plata online acceseaza pagina MobilPay Contact si Suport Clienti.

  Poti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

  • Selecteaza produsul pe care doresti sa-l achizitionezi si apasa butonul "Adauga in cos";
  • Introdu datele personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre tine. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Muranos si nici de catre MobilPay. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Muranos si MobilPay nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand "Trimite comanda".
  • Completeaza un formular cu informatiile despre cardul tau si apoi apasa butonul "Platesc in siguranta". Pentru platile cu carduri emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste companii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

Plata prin virament bancar (ordin de plata) 
 • Aceasta modalitate reprezinta o plata in avans. Poti face plata prin depunere la ghiseul bancii la care societatea noastra are cont sau prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. 

 • Societatea noastra este inregistrata la Registrul Comertului cu denumirea S.C. Team Design Services S.R.L si are numarul de inregistrare J40/93/2016, CUI 35378832, Cont IBAN: RO05 INGB 0000 9999 0557 4150, deschis la ING BANK, Agentia Theodor Pallady, sector 3, Bucuresti.
 • Pentru aceasta modalitate de plata te rugam sa ne soliciti trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa achitarea integrala a comenzii.

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 08.04.2017